byg-garanti-logo-1

Projekt nyt tag og vinduer, sagen bestod i at to naboer valgte at få lavet tag samtidig, hvoraf den ene nabo ønskede nye vinduer i samme ombæring.

Vi har i hovedentreprise lavet en komplet tagrenovering som bla. består af efterisolering, 6.stk nye veluxvinduer, nye tagrender, nyt udhæng samt tagbelægning og montering af nye døre og vinduer fra mærket kpk vinduer A/S

Hos Svendborg Tømrerforretning ApS har vi gennem årene udført mange tagudskiftninger, dit tag er en af de mest essentielle bygningsdele på dit hus. Hvis dit tag er udført forkert eller nedslidt kan det forsage alvorlige følgeskader på hele dit hus, derfor er det vigtigt at holde øje med sit tag hvis det er ved at være nedslidt, desværre opdager man ofte først utætheder og skader på taget når det har ledt til følgeskader.

En tagudskiftning er sjældent bare en tagudskiftning, der findes et hav af forskellige tagmaterialer og dobbelt så mange forskellige undertage, så her skal du som kunde være opmærksom på hvilke materialer der er valgt i de forskellige tilbud du har modtaget da prisforskellen for de forskellige løsninger kan være ligeså stor som forskellen på kvaliteten af materialerne.

Hvad angår fagteknik så er det vigtigt at du vælger et tømrerfirma som ved hvad de har med at gøre og sætter sig ind i de forskellige materialer, da selv små konstruktionsfejl eller fejlindbygninger kan ødelægge hele taget over en kort årrække.

Det er afgørende at det undertag der er valgt til opgaven indbygges korrekt og passer til tagets hældning og belægning, ligeså vigtigt er det at der udføres korrekt ventilation i tagrummet da forkert udført ventilation leder til råd og skimmel. Selv simpel efterisolering kan have alvorlige konsekvenser hvis det ikke udføres med omtanke, efterisolering kan lede til alvorlige følgeskader hvis ikke det udføres korrekt.

Hos Svendborg Tømrerforretning ApS er vi rigtig godt inde i vores fagteknik, og er der noget vi ikke har styr på, så sørger vi for at få det inden vi giver os i kast med en opgave.

Svendborg Tømrerforretning ApS 

Stenhuggervej 28

5230 Odense M 

Tlf: 70708130

info@svendborgtoemrer.dk