byg-garanti-logo-1

Projekt 114 stk. nye døre og vinduer

Vi har i hovedentreprise udskiftet 114.stk elementer for et ejendomsselskab som ønskede at optimere sin erhvervsejendom i Middelfart, valget faldt på Rationel 200, i træ/alu.

Indledningen har bestået af dialog med kunden omkring materiale, hvor vi igennem en grundig opmåling samt dialog med lejere har forestået koordinering samt montage.

 

Hos Svendborg Tømrerforretning ApS har vi skiftet mange vinduer gennem årene. Det har givet os en bred erfaring indenfor de forskellige producenter af vinduer og døre. Vi har prøvet næsten alle dem, der er på det danske marked og ved hvilke, vi synes er gode. 

Vi monterer en del vinduer og døre fra producenter som KPK, Outline, Outrup, Velfac, Velux, Idealcombi, Rationel og STM, hvis kunden har et specifikt ønske herom.

Er du interesseret i et skarpt tilbud på dine nye vinduer, så kontakt os og lad os tage et gratis og uforpligtende møde i dit hjem. Her vil vi hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din bolig.

 
På mødet skal vi sammen tage stilling til ting som:
 
  •     Farve
  •     Træ og aluminium eller bare træ og træ.
  •     2 eller 3 lags glas
  •     solafskærmning, klar eller matteret glas
  •     friskluftsventiler
  •     lydglas
  •     energiruder
  •     klassisk eller moderne profiler
  •     farve på fugemasse

Når de ting er på plads måler vi op og finder ud af hvordan vi indbygger dine nye vinduer og døre med det bedst mulige resultat.

Tilbud på vinduer

Efter mødet fremsender vi et gennemarbejdet, gratis og uforpligtende tilbud.
Tilbuddet indeholder som regel levering, montering og afslutning med gummifuger og- eller lister. Vi tilbyder altid et fast tilbud, hvor prisen på det aftalte arbejde holder.
Kræver dit projekt assistance fra andre faggrupper som f.eks. en murer eller maler, så kan vi også tilbyde at medregne dette i vores pris. Så kan du blot læne dig tilbage og afvente det flotte resultat.

Ved udskiftningen af dine vinduer, udskifter vi samtidigt isolering mellem mur og vindueskarm for at sikre, at du får mest muligt ud af din energirenovering. Vi udspecificerer altid regningen, så du nemt kan se, hvilke dele af regningen du kan søge håndværkerfradrag på.

Svendborg Tømrerforretning ApS 

Stenhuggervej 28

5230 Odense M 

Tlf: 70708130

info@svendborgtoemrer.dk