Hovedentrepriser

Hovedentrepriser for private i Svendborg og omegn

Lad Svendborg Tømrerforretning ApS tage sig af din hovedentreprise, så du kan komme godt igennem dit projekt. Vi tager os af alt fra den allerførste tegning af dit byggeri, og helt til huset er færdigbygget og klar til indflytning. Vi sikrer dig tryghed hele vejen gennem byggeriet, uanset hvilken form for hovedentreprise du skal have. Vi er den rette hovedentreprenør for dig, da vi kan tage os af dine behov og ønsker til drømmehuset i Svendborg og omegn.

Hvad er en hovedentreprise?

Måske sidder du med spørgsmålet: ”Hvad er en hovedentreprise egentlig?”. En hovedentreprise er en entrepriseform, hvor du som privatkunde selv er ansvarlig for projektmateriale, byggetilladelse, byggeansøgning og diverse andre godkendelser. Mens du selv står for førnævnte, tager vi hos Svendborg Tømrerforretning ApS os selvfølgelig af selve byggeriet, det økonomiske aspekt, kontrakter til underentreprenører – med andre ord alt det praktiske arbejde.

Hvornår er hovedentreprise det rette for dig?

Vælger du en hovedentreprise, kan du som privatkunde fokusere på alt det overordnede i forbindelse med dit byggeri, mens vi hos Svendborg Tømrerforretning ApS nok skal styre dit byggeprojekt i den rigtige retning. Hovedentrepriser er ideelle, da du på den måde slipper for evt. bekymringer, som en fagentreprise nogle gange kan ende ud i.

Spar dig selv for både besvær, bekymringer og det at skulle bruge store mængder af tid på dit byggeri med en hovedentreprise. Faktisk er det slet ikke så svært at forstå, at hovedentreprise er den form for entreprise, der er den mest anvendte for private, der står overfor fx tilbygninger eller ombygninger. Overlad dit byggeprojekt trygt til Svendborg Tømrerforretning ApS.

Der findes flere former for entrepriser, såsom totalentrepriser eller fagentrepriser, og det er forskelligt fra byggeprojekt til byggeprojekt, hvilken der passer bedst til dit behov. Totelentrepriser er mest ideelle, når det gælder nybyggeri, mens fagentrepriser egner sig bedst til mindre byggeprojekter, hvor der hovedsageligt er behov for håndværkere fra én enkelt branche.